zaterdag 1 februari 2014

Een tas heb je nooit teveel

Liebeskind tas Madrid


Ik ben de trotse bezitter van deze tas, hoera! Dat ben ik al anderhalf jaar. Weg ben ik ervan; kleurrijk, origineel en kwalitatief erg goed. Mensen in mijn omgeving kunnen me er intussen wel mee uit tekenen. Tijd dus om eens rond te kijken voor een andere. En tassen heb je nooit genoeg. Toch? ;)

In de winkel viel mijn oog op een tas met prachtige kleuren en jawel: het bleek weer een tas van Liebeskind te zijn. Met het typische slangenmotief in het leer en de contrasterende kleur bij de randen van hengsels en sommige naden.
Na een beetje speurwerk is m'n verlanglijstje ietsje véél groter dan m'n budget. Want Liebeskind-tassen zijn erg goed in elkaar gezet met stevig en soepel leer en mooie details. Maar de prijs is er ook naar. Maar eerst nog kiezen.

                                          Wordt het één van deze?
Liebeskind Gina grijs
Grijs is wel zo neutraal. Past bij heel veel. Maar ik houd ook wel van een beetje meer gewaagd, zoals onderstaande tas in lime-uitvoering.
Liebeskind Lille lime

 Of misschien iets stoerders in bruin met van die toffe roze accenten?


Liebeskind Fleur beige
Ik ben er nog niet over uit welke ik nou het leukste vindt. Eerst nog eens over nadenken. En dan de tas nog bij elkaar sparen....Geen opmerkingen:

Een reactie posten